Väritin tussilla toisen kivekseni vihreäksi.
Se on yksi niistä asioista, joita tekee ihan omaksi ilokseen.
Vähän samalla tavalla kuin joidenkin naisten (ehkä miestenkin) arvaillaan ajelevan genitaalikarvojaan, omaksi ilokseen.

Ilmiönä sellainen genitaaliparturointi alkaa olla jo melko out.

Siwan kassaa pidetään pätevänä trendimittarina pääkaupunkiseudulla. Heti kun Siwan kassaneiti tarttuu trendintynkään, meillä sisäpiirissä tiedetään, että on aika nostaa päätä ja alkaa haistella uusia tuulia.
Siinä rautatieaseman likellä olevan Siwan kassaneiti on nyt sitten vetänyt giletellä jalkovälin sileäksi. Sellaisen pienen tupsun jätti.

Ensi kesän trendi onkin tästä johtuen reilusti alushousun kuminauhan välistä pilkistävä kiehkura. Plastiikkakirurgit istuttavat karvarajoitteisille 300 eurolla tekotupsun. 2006 kesällä Tiimarista voi jo ostaa vitosella liimattavan mallin.

Kivesten värjääminen on tulossa vasta, mutta voimme veikata, että ennen vuosikymmenen loppua Suomenkaan pääministeri ei kehtaa saunaan mennä, elleivät killuttimet kauniisti lepää lauteilla kansallisväreissä.

Pitää vielä vetää toinen punaiseksi ennenkuin lähden tästä kannattamaan Portugalin naisten käsipallomaajoukkuetta. Harmi vaan, että punainen tussi on päässyt vähän kuivahtamaan. Vesivärien kanssa touhutessa suttaantuu päivätansseissa alushousut, mutta toisaalta, mitä sitä ei ihminen tekisi urheilun vuoksi.