En nyt ota tätä asiaa mielelläni esille, koska haluan enemmän kuin mitään muuta, olla poliittisesti korrekti.
Ja ennen kuin sanon enempää, haluan korostaa, että minä rakastan homoseksuaaleja, siis todella rakastan, enkä juurikaan kärsi mistään muusta yhtä paljon kuin seksuaalisesta rajoittuneisuudestani. Haluaisin kutsua heitä syntymäpäivilleni, viettää heidän kanssaan curling-viikonloppuja ja äänestää heitä presidenteiksi, ellen jo ole äänestänytkin.
Nyt kun tämä on sanottu, eikö hei sinunkin mielestäsi tätä teemaa nykyisin tursua joka reiästä jo siinä mitassa, että stereotypia alkaa pikkuhiljaa tökkiä. Jos jokaisen TV-shown, jokaisen lehden, ja kohta mainoksenkin pitää teemaa sivuta, niin eikö kukaan keksi asiasta mitään tuoretta viestittävää. Marttakerhonkaan neuleillassa ei kenekään katse nykyisin irtoa kutimesta, kun kakkosessa illan päätteeksi kaksi sänkileukaista kalastajaa anaaliromanssia touhuavat. Siis kamaan hei tuottaja, toimittaja, copy, AD, ei kauheesti jaksa enää järkyttyä!

Toinen asia, josta minulla on mielipide, on naisten painonnoston tila raskaassa sarjassa. Panitko merkille, että Rodanka 'Varsovan Varpunen' Rubel ei noussut lainkaan lavalle Sofiassa?  Herääkö hei kysymyksiä, hei?
Ja sitten on vielä Ukrainan Shaymardanovan kaulalaskimo työntösuorituksen yhteydessä; se on, pojat, kuin puutarhaletkua, eikä siihen voi olla kiintymättä. Jos Mersuun pitää vaihtaa vakaajan tukivarren puslat, niin ajattelepa sitä tien päällä, kun olet tunkin edellisviikolla pantannut lainaamoon. Silloin olisi tuommoinen hyvä.
Mutta se, mistä piti varsinaisesti mainitsemani, oli Jekaterina Roditi, kreikkalaisen voimailuvalmennuksen vieno vihjaus siitä, ettei hormoonivalmisteiden tuotekehityksestä ole vasta kuin vähän kärkeä nähty. Tempasi 130 kiloa suorille käsille, eikä värähtäneet rinnat hällä, keilapallon kokoiset.

Siksi pitkälti suhtaudun luottavaisesti tulevaisuuteen.