Kuusankosken blogimiiteissä tulee joskus porukalla mietittyä kuinka erilaista elämä ennen olikaan. Siis silloin kun Marika Fingerroos ei vielä ollut paljastanut kaikkea seksistä, eikä kukaan meistä kuulunut Juhana Helmenkalastajan sisäpiiriin.

Vain hämärästi Taunuksen takapenkillä kartoittamaamme, naispuoliseen lantionseutuun viitattiin ammattikoulun välitunnilla kovasti teknisin termein. Kaikki tiesivät mitä tarkoitti konehuone, virranjakaja tai pakoputki. GT-pisteen sijainnista meillä oli vain ylimalkainen käsitys.
Parisuhdeasioista ei juuri tarvinnut muuta tietää. Ne olivat hämyisen syntisiä asioita, ja kaikki oli yleensä kiellettyä. Minusta se oli hyvä.

Onko nykyisin jossakin olemassa ihmissuhdeasiain koodisto, jota minä en hillittömästä googlettamisesta huolimatta ole vielä löytänyt. Aina vasta jälkeenpäin selviää, että olisi kussakin ihmissuhdehankkeessa pitänyt olla selvillä 'normaaleista' menettelytavoista. Etukäteen ei kukaan koskaan kerro.

Minulla on siis sellainen tuttava (nais), joka on jo kahteen otteeseen ollut yökylässä, mutta nukkunut olkkarin sohvalla. Kyllä. Kyllä olen vongannut, mutta tuloksetta, hän ei halua riskeerata 'ystävyyttä'. Niinkuin se nyt pikku seksistä rikki menisi!

Tapasin sitten toisen ystävän, jonka prioriteetit ovat vallan päinvastaisessa järjestyksessä.

Nyt on tullut kovasti feedbackia tältä ensimmäiseltä. Minun olisi pitänyt tietää, että ystävyytemme oli sellaisessa, herkässä vaiheessa, että kakkostuttavani kanssa soveltamamme käytännön näkemys ystävyyden kehitysvaiheista loukkaa kovasti ensimmäistä.

Olisi pitänyt tietää! Missä näistä asioista kerrotaan. Kiinnostaisi todella tietää, mitä minun pitäisi tietää.

No nyt tämä kirjoitus karkasi vahingossa ihan eri paikkaan kuin alunperin oli tarkoitus. Sori.